Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο: «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο “Divani Caravel” στην αίθουσα Ιλισσός
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς & Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Επιστημονικά υπεύθυνοι είναι ο κος Χριστόδουλος Στεφανάδης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς & Αγγείων“ Athens Heart Center” του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ,
και ο κος Θεοδόσιος Μπίσδας, Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής – Πανεπιστήμιο Wilhelms Βεστφαλίας, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αννοβέρου (Hannover Medical School), Ενδοαγγειακός Χειρουργός Ειδικός Φλεβολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν τις σύγχρονες τεχνικές ενδαγγειακής χειρουργικής και αφορούν τις ειδικότητες Καρδιολογίας, Αγγειοχειρουργικής, Χειρουργικής.
Για να δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ
Για να κάνετε την Εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ
